Zakelijk

Fooddock is de ideale plek voor uw vergadering en event.

Direct aan de A1, in de stoere en industriële graansilo in de haven van Deventer.

Onze industriële graansilo en eigenzinnige smaakmakers maken van elk event een beleving! Alles is volledig in te richten naar uw wensen. De industriële look & feel, passie voor puur & eerlijk eten en het uitzicht over de haven is inclusief. Neem direct contact op: mail naar info@fooddock.nl.

Het Pakhuis

Het voormalige zoutpakhuis van de silo is geschikt voor events tot 250 personen. Alles is volledig in te richten naar uw wensen: van afgeschermde hoekjes, tot alle aandacht op één groot podium. De ruimte is van alle gemakken voorzien: een eigen bar, toiletgroepen en vergaderruimte. Uw congres inclusief biologisch brunchbuffet of gezond ontbijt? Alles is mogelijk!

Bekijk hieronder bijvoorbeeld het ‘Food for thought’ diner wat Rabobank Salland onlangs bij Fooddock organiseerde:

Kosten per dagdeel: 375 euro (ex btw)

Het kantoor van de Havenmeester

Voor presentaties, een brainstorm of workshop is het voormalige kantoor van de Havenmeester de ideale setting. De ruimte is geschikt voor zo’n 20 personen en voorzien van beamer en flip-over.

Kosten per dagdeel: 125 euro (ex btw), incl. beamer

Buitenboord

Het mooiste terras van Oost-Nederland is ook beschikbaar voor prikkelende presentaties, bruisende borrels en creatieve congressen. Het drijvende terras biedt plaats aan 120 personen. Onze boot ligt aan de zonnige zuidkant van de zwarte silo, waardoor het hier heerlijk genieten is!

Eten bij Fooddock

De bijzondere ervaring van de foodhal maken ook uw lunch en diner tot een beleving. Het is een unieke aanvulling op uw event. Uw gasten ontvangen een Fooddock-pas met saldo, waarmee ze eenvoudig betalen bij alle stands en barren. Zo genieten uw gasten optimaal van ‘eten met een verhaal’!

Teamuitjes en activiteiten

Wil je iets leuks doen met je groep of team voor of na je etentje? Dat kan! [Hier] vind je een overzicht. Alles direct in de buurt van Fooddock en perfect te combineren met eten met een verhaal!

Contact

Vragen of reserveringen? Neem direct contact op: info@fooddock.nl!

Fooddock wordt in de promotie voor zakelijke events ondersteund door Conversie Marketeers.