Contactgegevens

www.fooddock.nl info@fooddock.nl KVK: 63681625 BTW: NL855351019B01 Bank: NL41RABO0306074087

Persoonsgegevens

Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief op Fooddock vul je je e-mailadres in. Jouw e-mailadres wordt niet getoond, maar ingevoerd in onze MailChimp e-maillijst. Verder onthoudt Fooddock jouw IP-adres. Bewaren van gegevens

Fooddock bewaart deze persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om het bovenstaande te realiseren. Gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien wij geen overeenkomst samen hebben, conform de wettelijke verplichting. Jouw persoonsgegevens worden opgeslagen op de servers van mijn hostingpartij MijnDomein in Lelystad. Er worden geen gegevens buiten Nederland opgeslagen.

Gegevens aan derden

Indien je een e-mailadres invoert om onze nieuwsbrieven te ontvangen, worden deze gegevens gedeeld in ons MailChimp account. Lees het privacybeleid van MailChimp voor meer informatie. Wij gebruiken een twee-staps verificatie zodat jouw gegevens veilig zijn. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Stuur een mailtje en we verwijderen jouw gegevens uit die database.

Websitebezoek

Op Fooddock worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder jouw IP-adres, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Fooddock gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden enkel aan derden verstrekt wanneer je een gesponsord topic bezoekt.

Google Analytics

Fooddock maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Fooddock bij Googlezoekresultaatpagina’s zijn. De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Tevens kan je hier het privacybeleid van Google Analytics vinden. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe de website gebruikt wordt.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Fooddock heeft hier geen invloed op. Fooddock, geeft Google geen toestemming om via Fooddock verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Verzoek tot inzage, correctie of verwijdering

Jij hebt als bezoeker recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen indien dat van toepassing is. Denk hierbij aan een reactie die je verwijderd wil hebben bij een oud artikel. Jij kan dan een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@fooddock.nl. We zullen zo snel mogelijk, maar binnen de gestelde termijn van vier weken, op je verzoek reageren.

Mocht het verwerken van de persoonsgegevens volgens jou niet op de juiste manier gaan dan kun je me altijd mailen via info@fooddock.nl of uiteindelijk een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

SSL Certificaat

Fooddock neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Fooddock maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als jij de indruk hebt dat de gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien jij meer informatie wenst over de beveiliging van door Fooddock verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op via info@fooddock.nl.

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via info@fooddock.nl.