Onze keukens

Fooddock is de eerste foodhal van Oost-Nederland. In onze historische silo vind je allerlei keukens met elk hun eigen specialiteit. Zodat iedereen kan genieten van zijn of haar favoriete gerechten.

Leer hier onze smaakmakers kennen!

Madonna Mia

Alle pizza’s worden door Armin bereid met vers pizzadeeg, gemaakt naar authentiek Napolitaans recept. Water, bloem, zout en gist worden op ambachtelijke wijze tot deegbollen gemaakt die minimaal 24 uur rijzen en rijpen. Met geoefende hand worden de bodems gevormd en belegd met de beste ingrediënten. De pizza’s worden gebakken in een steenoven op 450 graden celsius in 60-90 seconden! Je pizza wordt alvast voorgesneden en is dus het perfecte gerecht om te delen.

MENU

Marinara | San marzano tomaten, basilicum, oregano, knoflook,olijfolie(extra vergine)

Margherita | San marzano tomaten, mozzarella, basilicum,grana padano, olijfolie(extra vergine)

Regina | Buffelmozzarella, san marzano tomaten, cherry tomaten, basilicum, grana padano

Melanzane | San marzano tomaten, buffelmozzarella, gegrilde aubergine, grana padano, basilicum, knoflook, olijfolie(extra vergine)

DIO/MIO | San marzano tomaten, mozzarella, basilicum, venkelsalami, chili honing

Parma | Mozzarella, cherry tomaten, parmaham, rucola, grana padano

Veganistisch Vegetarisch
Altijd aanwezig