Onze keukens

Fooddock is de eerste foodhal van Oost-Nederland. In onze historische silo vind je allerlei keukens met elk hun eigen specialiteit. Zodat iedereen kan genieten van zijn of haar favoriete gerechten.

Leer hier onze smaakmakers kennen!

Oliviann Food

Oliviann Food brengt de Surinaamse keuken naar Foododock. Olivia del Castilho, geboren in Suriname, heeft het koken meegekregen van haar oma die een restaurant had. Oliviann Food gaat Deventer onveilig maken. Kom Proeven en genieten.

Olivia heeft Hotelmanagement gestudeerd in Amerika en is opgeleid tot kok. Inmiddels is zij zelfstandig werkzaam als kok. Wat de Surinaamse keuken zo speciaal maakt zijn de verschillende keukens. De dagen dat Olivia aanwezig is in Fooddock houdt ze zich bezig met de Hindoestaanse en Javaanse keuken.

"Fooddock is een leuke manier om een ieder van mijn kookkunsten te laten genieten. Mensen kunnen mij ook altijd inhuren voor een catering opdracht. Ik geef ook Surinaamse kookworkshops aan de Volks universiteit in Arnhem. Mijn passie is koken! Ik ga vanaf 1 december af en toe de Surinaamse koken introduceren bij Fooddock. Komen jullie ook van een heerlijke Roti of Javaanse bami genieten. Tot snel!"

Aanwezig op: