Info

We kunnen niet wachten om je te laten genieten van 'eten met een verhaal'!

Alle praktische informatie voor je bezoek vind je hier.

Groepen

Wil je één rekening ontvangen voor het etentje met collega's, vrienden of familie? Dat kan! Hiervoor hebben we Fooddock-betaalpassen beschikbaar. Deze laden we van te voren op met een saldo wat jij bepaalt. Jouw gasten krijgen allemaal hun eigen pas, met dit pasje kan iedereen bij alle keukens en de bar betalen. Zo genieten jouw gasten van 'Eten met een verhaal' en ontvang jij één rekening.

Gerechten kosten gemiddeld zo'n € 7,50 per gerecht, doorgaans nuttigt een bezoeker 3 gerechten. Gebruik van deze pas kost € 1,- per pas. Voor zakelijke gasten kunnen we een factuur sturen. Uiteraard zorgen we dat jullie bij elkaar zitten!

Mail de datum, de grootte van je groep en het bedrag wat je op de passen wil plaatsen naar info@fooddock.nl. Wij zorgen dat ze klaarliggen!

Vriendenfust

Maak kennis met onze badboy: het Vriendenfust! 20 liter biologisch UR-pils, schoon aan de haak.

Heb je wat te vieren? Of wil je met vrienden gezellig een avondje op het terras zitten? Boek je eigen tap aan tafel!

Dit is hoe het werkt:

  • Het fust bevat 20 liter biologisch UR-pils, genoeg om met een groep flink van te genieten ;)

  • Je krijgt je eigen tap aan tafel.

  • Reserveer je fust minimaal één dag van te voren via info@fooddock.nl

  • Het Vriendenfust kost €199

Gluten, vegan & allergieën

Ook voor mensen met een allergie is er nog steeds ontzettend veel te proeven! En zoals je hier leest voelen vegans zich ook thuis bij Fooddock. Op onze pagina 'alle keukens' vind je bij welke smaakmaker je glutenvrij, vegetarisch of vegan kan eten. Maar voel je vrij om het te vragen! Glutenallergie komt in vele vormen, dus geef goed aan wat je wel en niet kunt eten. Zo kan de kok je eerlijk informeren!

Eten en Escapen

DEVENTER ESCAPE

Wil je gezonde trek opbouwen? Bezoek voor je bezoekje aan Fooddock eens een Escaperoom! Boek ons arrangement via Deventer Escape. Ontsnappen jullie op tijd van het vervloekte schip De Vliegende Hollander, is jouw team een cybercrimineel te slim af in Project PHI, of vinden jullie de waardevolle diamant die is verborgen in de Globetrotter? Ook kun je op hetzelfde tijdstip tegelijk groepen van 2 tot en met 38 personen een Escaperoom spelen. Probeer bijvoorbeeld de Globetrotter Battle kamers - waar teams t/m 24 personen tegen elkaar dezelfde kamer spelen. Bij ons arrangement ontvangen jullie je eerste drankje (fris, pils, wijn) cadeau! Als jullie ontsnappen, tenminste ;).

ESCAPEROOM DEVENTER

Ook kun je bij Escaperoom Deventer een Fooddock-pas van €25 bij je escaperoom boeken!

Cadeaukaart

Wil jij een origineel cadeau geven aan een echte foodie? Met de Fooddock-Cadeaukaart geef je 'eten met een verhaal'! Je koopt de kaart bij de bar van Fooddock en laadt hem op met welk bedrag je maar wilt. Hiermee geef jouw familie of vrienden de kans om te genieten van al onze lekkers!

Rolstoel vriendelijk

Fooddock is gedeeltelijk rolstoel toegankelijk. De hal bij binnenkomst bevat vijf keukens, voldoende zit gelegenheid en een invalidentoilet. Ook onze terrassen zijn rolstoel toegankelijk.

Er is een ruimte onder onze silo die verhoogd is en dus niet bereikbaar is. Hier bevinden zich ook een aantal keukens. Eén van onze collega's plaatst met liefde een bestelling voor u, zodat u hier toch van kunt genieten.

Wilt u een plekje voor minder validen? Laat het ons weten (info@fooddock.nl). Uiteraard staan onze collega's klaar voor eventuele ondersteuning.

Ook meedoen?

Schuif jij aan? We zoeken ondernemers die net als wij een passie voor food hebben. In onze foodhal werken we met een vaste community van foodies en veel flexibele aanbieders. Zo creëren we samen iets bijzonders waar veel voedselliefhebbers op af komen!

Wij zoeken:

  • Vaste foodies: Je wilt jouw concept volledig neer zetten in één van onze foodstands, als onderdeel van de vaste community.

  • Flexibele smaakmakers: Je wil af en toe aansluiten. Om iets te proberen, of juist omdat je flexibeler wil zijn. Dit kan bijv. in het weekend of in de zomer. Je verkoopt jouw producten wanneer het jou uitkomt!

  • Evenement helden: Je wilt iets bijzonders organiseren. Een event rondom food, waar mensen uit heel Nederland op af komen. Bij ons vind je de perfecte locatie.

Een keer aan tafel zitten? Pitch je concept door te mailen naar info@fooddock.nl. Leg hierin duidelijk uit wat jouw onderscheidende verhaal is, wat je wil toevoegen aan de Fooddock community en stuur een aantal beelden mee.

Zwarte Silo

omschrijving

De Zwarte Silo werd in 1923 gebouwd als graansilo door de firma A.J. Lammers. Nu, 100 jaar later, is het Havenkwartier uitgegroeid tot een ‘klein Berlijn’ en is de Zwarte Silo terug bij zijn oorspronkelijke bestemming. Een beginpunt in de voedselketen.

Met Fooddock vieren we puur en eerlijk eten. Dit doen we door eigenzinnige foodondernemers een podium te bieden. De leukste dingen ontstaan bij de creatievelingen die in karavanen rondtrekken met hun foodtruck. Fooddock is het thuis van de foodtruck: elk bezoek is een festival.

tafelmanieren

Onze huisregels lees je hier.

Wij vinden honden super leuk en lief, maar door onze open keukens mogen ze helaas niet bij ons naar binnen! Op ons terras Buitenboord zijn ze natuurlijk wel welkom!