Agenda

Tweede Kerstdag bij Fooddock

Fooddock viert de gezelligste Tweede Kerstdag. Ongedwongen genieten aan onze eikenhouten tafels. Laat het je smaken, samen! Want Kerst is misschien wel de mooiste tijd om mooie (maal)tijden te delen.

Upcoming Events

  1. Tweede Kerstdag bij Fooddock

    Fooddock viert de gezelligste Tweede Kerstdag. Ongedwongen genieten aan onze eikenhouten tafels. Laat het je smaken, samen! Want Kerst is misschien wel de mooiste tijd om mooie (maal)tijden te delen.

    Datum
    26 december 2018
    Aanvang
    13:00
    Prijs
    €30,00
  2. Deventer Winterbier Festival 2019

    Ook in 2019 brengen we Nederlands' mooiste winterbieren naar Deventer! Na het succes van de afgelopen editie, organiseren we volgend jaar voor de tweede keer het Deventer Winterbier Festival!

    Datum
    26 januari 2019
    Aanvang
    16:00

Binnenkort bij Fooddock

december

ma di wo do vr za zo
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

woensdag 26 december

  • Fooddock viert de gezelligste Tweede Kerstdag. Ongedwongen genieten aan onze eikenhouten tafels. Laat het je smaken, samen! Want Kerst is misschien wel de mooiste tijd om mooie (maal)tijden te delen.

    De gangen

    We nemen je mee langs een heerlijk viergangen diner. Onze keukens maken bijzondere kerstgerechten. Schuif aan en bepaal zelf welke gerechten je haalt. Op naar een heerlijke, bomvolle Tweede Kerstdag!

    Het smaakvolle Kerstmenu

    Een viergangen diner voor volwassenen kost €30. Ook hebben we aan de kleintjes (t/m 8 jaar) gedacht! Zij genieten van 3 kidsproof Kerstgerechten voor €15.

    VOORGERECHTEN

    • Lobster sensation (inside out sushi met kreeft en zalm eitjes) / vega inside out roll - Meneer Temaki

    • Carpaccio - L’Alimentari

    • Soto soep met kip / vegetarische Soto soep met tauge, bosui, selderij - Saté bar

    TUSSENGERECHTEN

    • Ceviche - Pub Grub

    • Dolma - Antepia

    HOOFDGERECHTEN

    • Eendenborst met (zoete) aardappelpuree en garnituur van groenten - El Puerto

    • Gele rijst met Beef Rollade en oestersaus / gele rijst met ei-groenterollade - Kitchen Queen

    • Gestoomd kerstpakketje met zalm, groenten en kruiden - Dim Sum Dream

    NAGERECHTEN

    • Baklava en Froyo met 2 toppings - YOF.

    • Pandan Creme Brûlée - Saté bar

    KIDSMENU

    • Kleine friet met frikandel/kroket/kipnuggets - Hieper de Pieper

    • Gebakken dumpings - Dim Sum Dream

    • Turkse Pizza - Antepia

    • Froyo met 3 toppings - YOF.

    Middag en avond

    Schuif aan in de middag (van 13:00 tot 17:00) of in de avond (van 18:00 tot 22:00). Zo is er écht voor ieder wat wils!

    Live Muziek

    De historische silo wordt in de avond gevuld met live muziek en is natuurlijk helemaal sfeervol aangekleed.

    Boek jouw plekken

    Je geniet van een heerlijk vier gangendiner voor €30. Via onderstaande link boek je eenvoudig jouw familietafel.

    Reserveer direct jouw plekken en laat het je smaken!

    Reacties van vorig jaar:

    "De informele sfeer is top en de ruimte gaaf aangekleed! Ook de muziek was geslaagd."

    "De keuze in de verschillende gangen maakt het erg leuk."

    "Sfeer en ambiance is super!"

  • In Fooddock rolt Oscar de lekkerste Temaki voor jullie. Gevuld met verse ingrediënten uit de streek of met tropische producten; Let's roll baby!

  • Hieper de Pieper heeft als passie om mensen te laten proeven dat fast food lekkerder, puurder en gezonder is met eerlijke, biologische, vegetarische en glutenvrije producten. De verantwoorde producten zijn puur natuur en beter voor dier en milieu. Dit is niet alleen gezonder maar bovenal véél lekkerder!

    Kom genieten van verse, biologische, ongeschilde frieten. Verder serveert Hieper de Pieper ook belachelijk lekkere hotdogs en hebben ze een uniek fingerfood assortiment. Kom genieten van de zelf ontwikkelde zeewierkroket, groentekroket of bio vleeskroket. Meer zin in een borrel? Neem dan vooral de heerlijke bitterballen waarbij je kunt kiezen uit de vlees- of zeewiervariant!

    Hieper de Pieper voorziet zowel meatlovers als vegetariërs van lekker healthy, biologisch fast food! Alle gerechten zijn Home Made.

  • Ingrediënten uit allerlei werelddelen varen de haven binnen. Kleurrijke pepers, kruidige olijven en verse vleeswaren komen aan wal bij El Puerto.

    Ontdek de wereldse tapasplankjes van El Puerto. Met heerlijke geuren en verse ingrediënten. Als lunch, diner of bij de borrel. Want eten is het lekkerst als je deelt.

    Waan je in warme, wereldse sferen bij El Puerto!

  • Dim Sum Dream laat je kennis maken met Chinese streedfood lekkernijen. Je hebt keuze uit combinaties van vis-, kip- en varkensvlees. Kies vijf hapjes bij elkaar, et voila! Je hebt een heerlijke dim sum proeverij.

    Heerlijke gerechten en bovenal lekker om met goed gezelschap te delen!

  • Serap en Ali brengen met Antepia de échte Turkse keuken naar Fooddock! Proef hun authentieke gerechten met een streetfood tintje, zoals Dolma Içli köfte, linzensoep, kebap van de barbecue, verrijkt met kruiden die ze zelf uit Turkije hebben meegenomen en lamskotelet, zo uit het vuistje.

    Niet alleen de kruiden komen uit Turkije; alle ingrediënten, de aankleding, ja zelfs de borden komen uit dit prachtige land!

    Proef, zie en ruik de échte Turkse keuken en cultuur bij Antepia!

    (Ook vegetarisch, dus vraag er gerust naar)

  • Dit is een bijzonder verhaal. Meer dan twee jaar geleden was Fatma zo enthousiast over Amy's in de Markthal dat ze spontaan mailde om te tippen dat in Deventer een foodhal opende. Vervolgens vroegen Iris en Rogier van Amy's of ze shopmanager wilde worden. Nu, twee jaar later, nemen we afscheid van Iris en Rogier en neemt Fatma het stokje zelf over!

    We presenteren: YOF! Het blijft zuivel en zoet, want Yof is yoghurt+fruit. Nog steeds biologisch en nog steeds gezond. Maar Fatma brengt ook heerlijk, biologisch Turks fruit, baklava en gebak. Het was altijd Fatma's droom om een klein winkeltje te hebben in zoetigheden. Nu is de cirkel rond. Fatma, welkom (terug) bij de smaakmakers! <3

  • Erik en Gillian zijn meesters in de kleine gerechten. Ze hebben recepten naast elkaar gelegd, biertjes gedronken en met stoelen gesmeten. Zo is Pub grub ontstaan.

    Pub & comfortfood waar je je vingers bij af likt. Vers en biologisch. Voor vegetariërs en carnivoren. Come and get it!

  • Met zijn 17 jaren is Rayno de jongste smaakmaker van Fooddock! Maar laat je niet misleiden door zijn leeftijd: hij doet zeker niet onder voor de oude rotten in het vak.

    Bij de Saté bar vind je heerlijke kip, gehakt of tofu saté, maar ook veel Indische, vegetarische gerechten zoals gado gado en loempia's.

  • Pasta eten zoals alleen in Italië dat kan? Julian maakt het voor je! Dagverse, huisgemaakte pasta's én de lekkerste antipasti en soepen kun je proeven bij L'Alimentari. Geniet van verse, seizoensgebonden gerechten en waan je in een echte trattoria, mangiare gustoso!