Agenda

Tweede Kerstdag bij Fooddock

Fooddock viert de gezelligste Tweede Kerstdag. Ongedwongen genieten aan onze eikenhouten tafels. Laat het je smaken, samen! Want Kerst is misschien wel de mooiste tijd om mooie (maal)tijden te delen.

Upcoming Events

  1. Tweede Kerstdag bij Fooddock

    Fooddock viert de gezelligste Tweede Kerstdag. Ongedwongen genieten aan onze eikenhouten tafels. Laat het je smaken, samen! Want Kerst is misschien wel de mooiste tijd om mooie (maal)tijden te delen.

    Datum
    26 december 2018
    Aanvang
    13:00
    Prijs
    €30,00
  2. Deventer Winterbier Festival 2019

    Ook in 2019 brengen we Nederlands' mooiste winterbieren naar Deventer! Na het succes van de afgelopen editie, organiseren we volgend jaar voor de tweede keer het Deventer Winterbier Festival!

    Datum
    26 januari 2019
    Aanvang
    16:00

Binnenkort bij Fooddock

december

ma di wo do vr za zo
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

vrijdag 07 december

  • In Fooddock rolt Oscar de lekkerste Temaki voor jullie. Gevuld met verse ingrediënten uit de streek of met tropische producten; Let's roll baby!

  • Hieper de Pieper heeft als passie om mensen te laten proeven dat fast food lekkerder, puurder en gezonder is met eerlijke, biologische, vegetarische en glutenvrije producten. De verantwoorde producten zijn puur natuur en beter voor dier en milieu. Dit is niet alleen gezonder maar bovenal véél lekkerder!

    Kom genieten van verse, biologische, ongeschilde frieten. Verder serveert Hieper de Pieper ook belachelijk lekkere hotdogs en hebben ze een uniek fingerfood assortiment. Kom genieten van de zelf ontwikkelde zeewierkroket, groentekroket of bio vleeskroket. Meer zin in een borrel? Neem dan vooral de heerlijke bitterballen waarbij je kunt kiezen uit de vlees- of zeewiervariant!

    Hieper de Pieper voorziet zowel meatlovers als vegetariërs van lekker healthy, biologisch fast food! Alle gerechten zijn Home Made.

  • Ingrediënten uit allerlei werelddelen varen de haven binnen. Kleurrijke pepers, kruidige olijven en verse vleeswaren komen aan wal bij El Puerto.

    Ontdek de wereldse tapasplankjes van El Puerto. Met heerlijke geuren en verse ingrediënten. Als lunch, diner of bij de borrel. Want eten is het lekkerst als je deelt.

    Waan je in warme, wereldse sferen bij El Puerto!

  • Dim Sum Dream laat je kennis maken met Chinese streedfood lekkernijen. Je hebt keuze uit combinaties van vis-, kip- en varkensvlees. Kies vijf hapjes bij elkaar, et voila! Je hebt een heerlijke dim sum proeverij.

    Heerlijke gerechten en bovenal lekker om met goed gezelschap te delen!

  • Serap en Ali brengen met Antepia de échte Turkse keuken naar Fooddock! Proef hun authentieke gerechten met een streetfood tintje, zoals Dolma Içli köfte, linzensoep, kebap van de barbecue, verrijkt met kruiden die ze zelf uit Turkije hebben meegenomen en lamskotelet, zo uit het vuistje.

    Niet alleen de kruiden komen uit Turkije; alle ingrediënten, de aankleding, ja zelfs de borden komen uit dit prachtige land!

    Proef, zie en ruik de échte Turkse keuken en cultuur bij Antepia!

    (Ook vegetarisch, dus vraag er gerust naar)

  • Dit is een bijzonder verhaal. Meer dan twee jaar geleden was Fatma zo enthousiast over Amy's in de Markthal dat ze spontaan mailde om te tippen dat in Deventer een foodhal opende. Vervolgens vroegen Iris en Rogier van Amy's of ze shopmanager wilde worden. Nu, twee jaar later, nemen we afscheid van Iris en Rogier en neemt Fatma het stokje zelf over!

    We presenteren: YOF! Het blijft zuivel en zoet, want Yof is yoghurt+fruit. Nog steeds biologisch en nog steeds gezond. Maar Fatma brengt ook heerlijk, biologisch Turks fruit, baklava en gebak. Het was altijd Fatma's droom om een klein winkeltje te hebben in zoetigheden. Nu is de cirkel rond. Fatma, welkom (terug) bij de smaakmakers! <3

  • Erik en Gillian zijn meesters in de kleine gerechten. Ze hebben recepten naast elkaar gelegd, biertjes gedronken en met stoelen gesmeten. Zo is Pub grub ontstaan.

    Pub & comfortfood waar je je vingers bij af likt. Vers en biologisch. Voor vegetariërs en carnivoren. Come and get it!

  • Met zijn 17 jaren is Rayno de jongste smaakmaker van Fooddock! Maar laat je niet misleiden door zijn leeftijd: hij doet zeker niet onder voor de oude rotten in het vak.

    Bij de Saté bar vind je heerlijke kip, gehakt of tofu saté, maar ook veel Indische, vegetarische gerechten zoals gado gado en loempia's.

  • Pasta eten zoals alleen in Italië dat kan? Julian maakt het voor je! Dagverse, huisgemaakte pasta's én de lekkerste antipasti en soepen kun je proeven bij L'Alimentari. Geniet van verse, seizoensgebonden gerechten en waan je in een echte trattoria, mangiare gustoso!