Agenda

Stoere Stokers

Samen met Wagging Finger brengen we de de mooiste distilleerderijen naar Deventer! 8 Nederlandse distilleerderijen schenken in ons Pakhuis de lekkerste dranken.

terug naar de agenda

Stoere Stokers

Wagging Finger en Fooddock brengen de de mooiste distilleerderijen naar Deventer! Koperen ketels en zwoegende stokers. Bijzondere distillaten die explosief smaken. 8 Nederlandse distilleerderijen schenken in ons Pakhuis de lekkerste dranken. Denk aan jenever, whisky, gin likeur of korenwijn. Alles in hun eigen stokerij geproduceerd.

Niet zo’n fan van het pure spul? Onze cocktailspecialist mixt de lekkerste cocktails. De smaakmakers in de foodhal hebben gerechten die perfect bij jouw favoriete drankje passen. Dat noemen wij intens genieten.

MASTERCLASS

Meer weten over de distilleerprocessen of bepaalde soorten sterke drank? Onze stokers geven een aantal masterclasses waar je alle brandende vragen kunt stellen.

Aanstaande zondag kun je tijdens Stoere Stokers meedoen aan maar liefst 3 masterclasses! Benieuwd naar wat er komen gaat? Bekijk het hier:

✰ 18:00 uur: Bart Joosten ✰ Eaglesburn Distillery ✰ Onderwerp: Gin

Bart stookt een gouden medaille winnende Gin dat onderwerp zal zijn van zijn masterclass. Deze Gin wordt volledig ontleed :).

✰ 19:00 uur: Chistiaan Broekhuizen ✰ Kalkwijck Distillers✰ Onderwerp: Grondstoffen

Christiaan gaat als eigenaar van een distilleerderij die zijn eigen granen verbouwt alles vertellen over de basis: het graan!

✰ 20:00 uur: Erik Molenaar ✰ Wagging Finger Distillery ✰ Onderwerp: Genever

Erik gaat dieper in op Genever. Hij vertelt hoe hij het maakt en vooral waarom Genever de favoriet is van vele distillateurs (maar erg wordt ondergewaardeerd)!

DE DISTILLEERDERIJEN

✰ Distilleerderij de Bronckhorst

✰ Kalkwijck Distillers

✰ Distilleerderij van Leon

✰ Stokerij Lubberhuizen

✰ Stokerij van der Linden

✰ Eaglesburn Distillery

✰ Van Schouten Distillery

✰ Genootschap der Warme Stokers

✰ Wagging Finger

REGULIERE TICKETS

Een kaartje voor Stoere Stokers kost €22,-. Je krijgt dan entree voor het festival en een Fooddock pas ter waarde van €10,- om je favoriete hapjes te halen in de foodhal.

GROEPSTICKETS

Je koopt een groepsticket voor 6 personen voor €120! Dit ticket geeft entree voor 6 personen én 6 passen met Fooddock-tegoed om van de gerechten van onze smaakmakers te genieten! Slechts een beperkt aantal beschikbaar, dus wees er snel bij!