Agenda

Stoere Stokers

Samen met Wagging Finger brengen we de de mooiste distilleerderijen naar Deventer! 8 Nederlandse distilleerderijen schenken in ons Pakhuis de lekkerste dranken.

terug naar de agenda

Stoere Stokers

Wagging Finger en Fooddock brengen de de mooiste distilleerderijen naar Deventer! Koperen ketels en zwoegende stokers. Bijzondere distillaten die explosief smaken. 8 Nederlandse distilleerderijen schenken in ons Pakhuis de lekkerste dranken. Denk aan jenever, whisky, gin likeur of korenwijn. Alles in hun eigen stokerij geproduceerd.

Niet zo’n fan van het pure spul? Onze cocktailspecialist mixt de lekkerste cocktails. De smaakmakers in de foodhal hebben gerechten die perfect bij jouw favoriete drankje passen. Dat noemen wij intens genieten.

MASTERCLASS

Meer weten over de distilleerprocessen of bepaalde soorten sterke drank? Onze stokers geven een aantal masterclasses waar je alle brandende vragen kunt stellen.

DE DISTILLEERDERIJEN

✰ Distilleerderij de Bronckhorst

✰ Kalkwijck Distillers

✰ Distilleerderij van Leon

✰ Stokerij Lubberhuizen

✰ Stokerij van der Linden

✰ Eaglesburn Distillery

✰ Wordt nog aangekondigd!

✰ Wordt nog aangekondigd!

✰ Wordt nog aangekondigd!

REGULIERE TICKETS

Een kaartje voor Stoere Stokers kost €22,-. Je krijgt dan entree voor het festival en een Fooddock pas ter waarde van €10,- om je favoriete hapjes te halen in de foodhal.

GROEPSTICKETS

Je koopt een groepsticket voor 6 personen voor €120! Dit ticket geeft entree voor 6 personen én 6 passen met Fooddock-tegoed om van de gerechten van onze smaakmakers te genieten! Slechts een beperkt aantal beschikbaar, dus wees er snel bij!