Onze keukens

Bij Fooddock vind je de meest smaakvolle keukens, zodat iedereen kan genieten van zijn favoriete gerecht.

Leer hier onze smaakmakers kennen!

Smoked Seafood

De verste en beste vis vind je natuurlijk in het Havenkwartier!

Hans en Bjorn laten je proeven wat ze met echt ambachtelijk bedoelen. Vis uit een 'goed zout' pekelbad met Keltisch zeezout, slow smoked op lokale houtmelanges in houten rookkasten. Een rookmethode van 400 jaar oud.

Gerookte Makreel, Zalm en Paling met een verhaal om trots op te zijn! Op pure windkracht brengen zij het zeezout vanuit Bretagne per platbodem naar hun rokerij in Zutphen. En ook hun brood is speciaal door de meesterbakker van Koninklijke Koopmans Meelfabrieken samengesteld. Om direct hier op te eten of lekker mee te nemen naar huis. Smakelijk!

Sea ya soon!

Aanwezig op: