Onze keukens

Bij Fooddock vind je de meest smaakvolle keukens, zodat iedereen kan genieten van zijn favoriete gerecht.

Leer hier onze smaakmakers kennen!

Op de kaart

Flammkuchen; een dunne deegbodem bestreken met crème fraîche en verse ingrediënten. Zoete en hartige varianten. Dat is wat 'Op de kaart' je te bieden heeft!

Kraakverse, flinterdunne, heerlijke flammkuchen.

Flammkuchen vindt zijn oorsprong in de Duits-Franse grensstreek Elzas. Bakkers die wilden testen of hun houtgestookte oven heet genoeg was om brood te bakken, en legden daarom een plat stuk deeg op de bodemplaat van de oven.

Op de kaart maakt gebruik van verse ingrediënten en bereidt een heerlijke flammkuchen on the spot! Denk bijvoorbeeld aan combi's als zalm, spinazie & courgette of wat dacht je van vijgen, rucola, walnoten & granaatappel! Yummmmmie!

Aanwezig op: