Agenda

Expositie kunstenaars met hersenletsel

Vanaf 20 juli bewonder je in ons Pakhuis kunstwerken die gemaakt zijn door mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Mensen die de dagbesteding van InteraktContour in Deventer bezoeken hebben deze werken gemaakt. De expositie is tot half september tijdens onze reguliere openingstijden te bewonderen.

Upcoming Events

  1. Expositie kunstenaars met hersenletsel

    Vanaf 20 juli bewonder je in ons Pakhuis kunstwerken die gemaakt zijn door mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Mensen die de dagbesteding van InteraktContour in Deventer bezoeken hebben deze werken gemaakt. De expositie is tot half september tijdens onze reguliere openingstijden te bewonderen.

    Datum
    20 juli 2018
    Aanvang
    12:00

Binnenkort bij Fooddock

januari

ma di wo do vr za zo
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

donderdag 28 januari

  • Hoe kunnen we eten en drinken interessanter, leuker, lekkerder, gezonder en handiger maken met technologie? Studenten van de Universiteit Twente werden uitgedaagd om zoveel mogelijk out-of-the-box te denken en met prikkelende ideeën te komen.

    Zo beleef je de toekomst van de menukaart, krijgt ‘samen eten’ een hele nieuwe betekenis en leer je goede eetgewoontes aan, of riskeer je gedonder. Heb je thee altijd saai gevonden? Waag een gokje en breng daar verandering in! En ontdek hoe een Tinderdate je kijk op eten kan veranderen.

    De interactieve installaties zijn te zien, proberen en proeven bij de expositie ‘Future Foods’ bij Fooddock.

    De installaties:

    • Thunder dinner

    • Teamachine

    • Food roulette

    • Sushi experience

    • Ørbit

    • The Hunger Games

    Kom langs en ontdek de technologische toekomst van food!

    Datum
    28 januari 2016
    Aanvang
    17:00
  • In Amsterdam waren ze al een groot succes, dus in een oogwenk lag het besluit daar: uitbreiden naar die andere toffe stad in Nederland...Deventer!

    In Fooddock rolt Oscar de lekkerste Temaki voor jullie. Gevuld met verse ingrediënten uit de streek of met tropische producten; Let's roll baby!

  • Denk een tweeling, een stoere tweeling. Van twee meter lang. Roel & Frank komen 100% natuurlijke en stoere salades neerzetten! Kom proeven!

  • Hieper de Pieper heeft als passie om mensen te laten proeven dat fast food lekkerder, puurder en gezonder is met eerlijke, biologische, vegetarische en glutenvrije producten. De verantwoorde producten zijn puur natuur en beter voor dier en milieu. Dit is niet alleen gezonder maar bovenal véél lekkerder!

    Kom genieten van verse, biologische, ongeschilde frieten. Verder serveert Hieper de Pieper ook belachelijk lekkere hotdogs en hebben ze een uniek fingerfood assortiment. Kom genieten van de zelf ontwikkelde zeewierkroket, groentekroket of bio vleeskroket. Meer zin in een borrel? Neem dan vooral de heerlijke bitterballen waarbij je kunt kiezen uit de vlees- of zeewiervariant!

    Hieper de Pieper voorziet zowel meatlovers als vegetariërs van lekker healthy, biologisch fast food! Alle gerechten zijn Home Made.

  • Ingrediënten uit allerlei werelddelen varen de haven binnen. Kleurrijke pepers, kruidige olijven en verse vleeswaren komen aan wal bij El Puerto.

    Ontdek de wereldse tapasplankjes van El Puerto. Met heerlijke geuren en verse ingrediënten. Als lunch, diner of bij de borrel. Want eten is het lekkerst als je deelt.

    Waan je in warme, wereldse sferen bij El Puerto!

  • Dim Sum Dream laat je kennis maken met Chinese streedfood lekkernijen. Je hebt keuze uit combinaties van vis-, kip- en varkensvlees. Kies vijf hapjes bij elkaar, et voila! Je hebt een heerlijke dim sum proeverij.

    Heerlijke gerechten en bovenal lekker om met goed gezelschap te delen!

  • Serap en Ali brengen met Antepia de échte Turkse keuken naar Fooddock! Proef hun authentieke gerechten met een streetfood tintje, zoals Dolma Içli köfte, linzensoep, kebap van de barbecue, verrijkt met kruiden die ze zelf uit Turkije hebben meegenomen en lamskotelet, zo uit het vuistje.

    Niet alleen de kruiden komen uit Turkije; alle ingrediënten, de aankleding, ja zelfs de borden komen uit dit prachtige land!

    Proef, zie en ruik de échte Turkse keuken en cultuur bij Antepia!

    (Ook vegetarisch, dus vraag er gerust naar)

  • Dit is een bijzonder verhaal. Meer dan twee jaar geleden was Fatma zo enthousiast over Amy's in de Markthal dat ze spontaan mailde om te tippen dat in Deventer een foodhal opende. Vervolgens vroegen Iris en Rogier van Amy's of ze shopmanager wilde worden. Nu, twee jaar later, nemen we afscheid van Iris en Rogier en neemt Fatma het stokje zelf over!

    We presenteren: YOF! Het blijft zuivel en zoet, want Yof is yoghurt+fruit. Nog steeds biologisch en nog steeds gezond. Maar Fatma brengt ook heerlijk, biologisch Turks fruit, baklava en gebak. Het was altijd Fatma's droom om een klein winkeltje te hebben in zoetigheden. Nu is de cirkel rond. Fatma, welkom (terug) bij de smaakmakers! <3

  • Erik en Gillian zijn meesters in de kleine gerechten. Ze hebben recepten naast elkaar gelegd, biertjes gedronken en met stoelen gesmeten. Zo is Pub grub ontstaan.

    Pub & comfortfood waar je je vingers bij af likt. Vers en biologisch. Voor vegetariërs en carnivoren. Come and get it!

  • Met zijn 17 jaren is Rayno de jongste smaakmaker van Fooddock! Maar laat je niet misleiden door zijn leeftijd: hij doet zeker niet onder voor de oude rotten in het vak.

    Art of Food combineert de lekkerste gerechten uit Thailand met kunst, om zo een smakelijke hap voor zowel het oog als de maag te maken! Proef bijvoorbeeld zijn Thaise curry of Thaise taco: super fris en smaakvol!